Diskuse

Fotbal a video

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jofre

7. 7. 2010 19:34
Přerušení hrací doby.

A ještě něco, chápu, že by to byl asi hodně dlouhý zápas, ale co takhle, kdyby se zastavoval čas, jako u většiny kolektivních sportů?  Podle mě by se hráči na trávníku neváleli tak dlouho, gólman by nerozehrával půl hodiny a podobně. Byl by pak čas na posuzování videa. Jen můj názor, tak mě prosím neodsuzujte:-)

0 0
možnosti

Jofre

7. 7. 2010 19:25
Souhlas

Souhlasím s panem Šířinou, navíc podle mě by konzultování hlavního rozhodčího s videorozhodčím, trvalo nejspíše kratší dobu, než když se někteří fotbaloví filmaři(a že je jich hodně) zvednou z trávníku i když jim nic neni. Jsem pro video. Nechci urazit ostatní fotbalisty, kteří nefilmují:-)

0 0
možnosti

petrph

28. 6. 2010 10:34
měl bych dotaz

Kdo by rozhodoval, které situace jsou "sporné" a mají se posuzovat videem, a které ne? Jenom ty, které vedly k uznání již vsítěného spornému gólu ? A co třeba ty, které by až po posouzení videem mohly k jinému gólu vést, třeba (ne)nastřelená ruka? Tady by na to asi měly oba týmy opačný názor :) nakonec, on i ten neviděný (ale zdokumentovaný) ofsajd se může hodit i když nevede k brance, na pár minut dohadování a přerušení hry...

Nemluvě o to, že nemusí jít zrovna o gól, surové fauly, strkání, nesportovní posunky, a spousta dalšího, třeba i chování diváků.

Fotbalové hřiště má cirka 7 000 metrů čtverečních, to by chtělo aspoň 10 kamer které by sledovaly všechny detaily, u každého videorozhodčí a trenéři a právnící obou týmů, co požadují při každém přestupku přerušení a posouzení.....;-D

0 0
možnosti

sirina.jan

28. 6. 2010 10:39
Re: měl bych dotaz

Asi jste článek nečetl celý, jasně v něm píši, že by o tom rozhodoval rozhodčí. Stejně to úspěšně funguje v hokeji. Ostatní situace (penaltové fauly, ofsajdy nevedoucí ke gólu apod.) by se videem neposuzovaly vůbec!

0 0
možnosti

limbursky.blog.idnes.cz

28. 6. 2010 9:39
0 0
možnosti

oldiess

28. 6. 2010 10:06
Re: Naprostý souhlas, kolego :-)

No pan kolega šel zřejmě po probuzení rovnou psát a nenahlídnul zpátky, jestli se k tématu už před ním nevyjádřila "konkurence";-D Tak či onak je to poslední kapka, a video bude jistě zavedeno již na příštím ME.

0 0
možnosti

ladyevil_cz

28. 6. 2010 9:37
:)))

;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2153x
Jsem nezávislý, mám své názory, které nemusí být vždy v souladu s názory většiny lidí. Budu zde psát o mém pohledu na EU, aktuální dění, sport, cestování.

Seznam rubrik