Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

28. 2. 2010 0:13
Co blbnete.

Prohra s Ruskem byl jasný taktický tah. Přes Lotyše a Finsko byla cesta lepší. Růža nemůže za skutečnost, že kluci měli smůlu a nebyli schopni nasázet Finům góly. Ve sportu to někdy běží. Smůla a nedostatečná sehranost, nic víc. Myslím, že Růžička nepotřebuje, abychom mu radili!

0 0
možnosti
JK

regulator

27. 2. 2010 22:34
dobrej clanek, pouze fakta....karma !

R^

0 0
možnosti
M

Mizu

27. 2. 2010 19:09
Červenka vs. Růžička

právě proto asi pořád někam toho Červenku cpal, protože jako jediného ho měl v průběhu rok na očích a ostatní neznal :)

0 0
možnosti
J

Jofre

27. 2. 2010 19:16
Re: Červenka vs. Růžička

Já tedy nevím, ale když jsem viděl Červenku na vlastní oči na ledě, tak hrál super. Neznám ho povahově, ale tady jde snad o jeho umění hrát hokej ne? Proto, že to umí ho už na našich stadiónech jen tak neuvidíme.

0 0
možnosti
MK

moko1

27. 2. 2010 16:26
Tady je někdo chytrej jak rádio

kritizovat od obrazovky umí každý,ale tohle je děsná slátaninaRv

0 0
možnosti
MV

base

27. 2. 2010 13:23
Když už

někdo zveřejňuje svůj blog (hodnotu radši nehodnotím), alespoň by si to po sobě mohl přečíst...

0 0
možnosti
J

Jofre

27. 2. 2010 10:37
Jan Šířina je blázen!!!

Lidičky, uvědomte si, že Šířina je totální blázen. Se.re se do každého sportu a je nejchytřejší na světě. Na házenkářském foru je chytrej jeko prase, kdo co udělal špatně je z Prahy(Český "pražský" svaz házené likviduje schválně Karvinou atd.) a Moraváci, hlavně na severu jsou nejúžasnější a nejlepší na světě(Tímto se nechci severomoraváků dotknout). Růžička je taky z Prahy (ve Slavii) on tu Prahu tak nesnáší, že z toho dostal schízu. Jene Šířino, sakra už se ujměte nějakého (házenkářského, hokejového nebo fotbalového)klubu a sakra dokažte vaše trenérské kvality, které doposud produkujete jen na internetu, je mi z vás zle, máte VŠ, ale k čemu? Nemusím být psycholog a vím, že potřebujete odbornou léčbu:-P

0 0
možnosti
O

olesian

27. 2. 2010 7:05
vhodné pro dikobraz

stejně jako většina čtenářů si dobře uvědomuji,že s vámi v roli hl.kouče by česká repre získala ze všech zmiňovaných akcí zlaté medaile když by všechny soupeře drtila dvojcifernými výsledky a to i kdyby za ni hráli kluci z havl.brodu,berouna a vrchlabí........

0 0
možnosti

capjar

27. 2. 2010 10:53
Re: vhodné pro dikobraz

tak to vem ty :-P

0 0
možnosti
V

V.T.

27. 2. 2010 0:12
Demýtizace

Tento článek není demýtizací a nějakým objektivním nadhledem věci. Nemůžeme si myslet, že jediným faktorem, který stojí za neúspěchem, je trenér Růžička. Dále popisování jeho dosvadního působení je záměrně probíráno při neúspěchu a záměrně redukováno při popisovaní jeho úspěchů. Z takto subjektivních premis nemůže vzniknout objektivní závěr. Navíc komise, jež vybírala trenéra, věděla před jejich volbou, že v připadě Růžičky jeho účast v trénování bude skloubena se Slavií. Pokud tedy Růžičku vybrala je nutno hledat pochybení v komisi, než v Růžičkovi, neboť jeho odmítnutí reprezentovat by přivolalo jen další nespokojené ohlasy.

0 0
možnosti
SH

Nemesiss

27. 2. 2010 6:33
Re: Demýtizace

R^R^R^

0 0
možnosti
V

vlfazer

26. 2. 2010 12:45
všem trenérům nároďáku

Tak mi spadnul kámen ze srdce. Hledáte nástupce Růžičky ? Našel se sám. Příští kouč české reprezentace nemůže být nikdo jiný, než pan Šiřina. Obšírně nám tady rozebral příčiny neúspěchu a kam se na něj Růžička hrabe..Pan Šiřina je prostě pravý Čech-když se někomu nedaří, hned si do něj kopne. Problém  není v tom, jestli je tam Růžička, nebo Hadamczik, ale v tom, že hráči, kteří vyhrávali světové turnaje od Vídně 1996 po Vídeň 2005 prostě zestárli a náhrada za ně není. Na přelomu tisíciletí jsme byli schopni postavit tři kvalitní mužstva. Z toho je mnohem snažší postavit mužstvo, kde  týmová chemie funguje.Snažme se přijmout fakt,  že po letech tučných přijdou zase léta hubená a nekopejme do těch, kdo na rozdíl od nás něco dokázali. Vzpomeňme si na Vídeň 2005, kdy národ vynášel  Růžičku do nebes a kdy se málem psaly petice, aby u reprezentace zůstal. Je to pořád ten samý Růžička, jen se bohužel pro něj vrátil v době, kdy přichází krize českého hokeje. A za tu Růžička opravdu nemůže.

0 0
možnosti

sirina.jan

26. 2. 2010 13:46
Re: všem trenérům nároďáku

Nechceš mi snad tvrdit, že je v pořádku, když budeš práci dělat napůl jen proto, že to máš jako vedlejšák? Přesně toto totiž dělá Růžička u nároďáků (hned po vypadnutí prohlásí, že jej olympiáda nezajímá, před začátkem ZOH jej zajímá olympiádě až v době odletu na ZOH, údajně stihl během olympiády řešit i svou Slávii). V normálním zaměstnání by za tento svůj přístup k plnění pracovních povinností dostal okamžitě padáka.

0 0
možnosti
AB

Arthur B.

26. 2. 2010 11:39
Zbytečně obsáhlé...

Podstata problému spočívá v tom, co jste uvedl ve třetím odstavci - reprezentace jako vedlejšák... Z toho všeho vyplývá mizerná příprava, chyby, atd. Já si jinak nemyslím, že by Růžička nebyl dobrý trenér. Není špičkový, takový trenér u nás momentálně není, ale dobrý ano. Navíc bohužel ze současných našich trenérů, jediný má u našich reprezentantů respekt...

Nějak nevidím cestu ven, Růžička se Slávie nevzdá, jiný trenér to asi taky moc nevytrhe. Angažovat trenéra ze zahraničí - myslim, že současná generace českých reprezentantů by to nepřijala.... :(

0 0
možnosti

sirina.jan

26. 2. 2010 12:05
Re: Zbytečně obsáhlé...

Ono by se pár jmen našlo - Vůjtek st., Říha, Sýkora, jenže ani s jedním z nich nemá Růžička zrovna dobré vztahy a právě Růžička ve skutečnosti spolurozhoduje o těchto věcech. Španá je kumulace funkce šéftrenéra reprezentací a trenéra seniorské reprezentace a ještě k tomu trenéra a generálního manažéra Slávie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2153x
Jsem nezávislý, mám své názory, které nemusí být vždy v souladu s názory většiny lidí. Budu zde psát o mém pohledu na EU, aktuální dění, sport, cestování.

Seznam rubrik