Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wencap

25. 2. 2010 23:11
motivace

A proč by měl Růžička hráče motivovat? Oni přece musí sami vědět oč hrají. Nikdo nejsme bez chyby, ani Růžička ne. Ale udivuje mě, kolik dostal nablito na  hlavu. Na ledě byli hráči a ne Růžička. A hokejista na úrovni repre by měl sám vědět, co má hrát. A když to navíc nejde, může se trener stavět na hlavu a nic s tím neudělá.

0 0
možnosti
EP

chassis hunter

25. 2. 2010 23:27
Re: motivace

No na druhou stranu po ZOH 2006 se I pres zisk bronzu snesla na hlavu Lojzy vlna kritiky,ze nema patricnou autoritu u hrace a jednodusse to neni trener pro repre...

Velky Vladimir ji naopak mel a vysledek je jeste horsi a to uz nemluvim o predvedene hre...Jenom skoda,ze jsme nevypadli uz hned s tim Lotysskem,aspon by byla vetsi sranda...

0 0
možnosti
DM

G4Danny

25. 2. 2010 22:39
Skoda

Skoda, ze vase slova prilis cpi "po-bitve-generalstvim" a kopanim do mrtvol. Vsichni (miliony s nas) jsme videli nase zapasy, statisice z nas sledovaly nominaci a jiste desetitisice si pamatuji vysledky narodaku od roku 2002. Vas blog mohl mit desetinovou delku a porad by se do nej vesel vas nazor. Proste jste frustrovany. Ja se vam nedivim, mne to taky nepotesilo, ale vim, ze ja ten problem nevyresim. Vy ano?

0 0
možnosti

slichtaj

26. 2. 2010 8:45
Re: Skoda

tam jde spíš o to, že Růža kydal na Lojzu docela brutálně po bronzu a kasal se, jak je dobrý a že je lepší....a proto jsou takovéto články, s kterýma souhlasím, viz to o tom myslení na olympiádu.

0 0
možnosti
G

Goveman

25. 2. 2010 22:07
autor by se měl zamyslet!

Toto je pouze ubohý slint čpící čecháčkovstvím na 100 honů aneb po bitvě je každý generál!RvRvRv

0 0
možnosti
MM

Muf007

26. 2. 2010 8:12
Re: autor by se měl zamyslet!

Tohle zkuste (Vladimíre? :-P)  říct třeba Italským nebo Brazilským novinářům a fandům po případném lapsu jejich týmů na fotbalovém MS. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JM

Irish Stout

25. 2. 2010 21:35
Příští rok,

byste to měl vzít vy.

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

25. 2. 2010 20:28
Růžička je příklad někoho,

kdo se omylem ocitl na místě, na které nestačí - něco jako Rada ve fotbale...Ale svržením Růžičky všechny hříchy z našeho hokeje nesejmeme. Ale to by bylo na delší povídání a na to není čas.

0 0
možnosti
L

Lízal

26. 2. 2010 10:54
Re: Růžička je příklad někoho,

Toto je přesné hodnocení. Růžička je takový, jaký je. Ale kdo ho tam dal? Jak to, že nemáme lidi?

0 0
možnosti
T

Taffey

25. 2. 2010 19:39
Já bych povolal Kleki Petru.

0 0
možnosti
BS

Brambach

26. 2. 2010 8:37
Re: Já bych povolal Kleki Petru.

;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MV

vranasm

25. 2. 2010 18:50
pekny clanek

Jinak je tam myslim nepresnost, 2 goly dali Lotysi Rusakum v prvnim zapase. nasim dali v souctu 4 ze...

Zakladni problem bude v tom, ze pan trener se repre venuje jaksi okrajove a s tim souvisi tak nejak i ta nominace... kdyby ty hrace sledoval tak jak se tomu ma trener venovat neni mozne, aby si nanominoval tolik hracu totalne z formy. Opravdu to pusobi dojmem, ze mu nominaci delal Jandac a on to jen podskrab.

Co se tyce nahrady, mozna by spatny nebyl pan Sykora, ktery 2 roky ted nedavno vedl 20ky, byl pomerne uspesny v Rusku (jestli se nepletu) a snad nejakou povest ma i doma. Akorat kdo vi jestli ho cesky hokej po zkusenostech s juniory nezhnusil a jeste ted se neklepe pri predstave, ze "neco takoveho" by musel nutne nominovat do "A"cka.

Ale rekl bych, ze mladych schopnych hracu mame vic nez tusime. Kazdej furt poukazuje na juniory, ale podivejte se na Krejciho s Fleischmannem jak paradne zahrali. Jen o 20kach to fakt neni, dulezitej je prechod do chlapu.

0 0
možnosti

martin013

25. 2. 2010 18:42
Čajánek

S tím Čajánkem jste tak trochu ujel ne? Samozřejmě druhá věc je, že ho Růžička ze začátku cpal na levé křídlo. Nominační otazníky jsou, sám jsem se divil absenci Prospala a Hudlera. Ale každý trenér věří určitým hráčům. Zamyslete se raději nad budoucností celého našeho hokeje. Junioři nemají výsledky už několik let a jdeme prostě dolů. Zavírat před tím oči nemá cenu. A jen tak mimochodem. Pan Růžička, místo aby dal šanci domácím talentům, angažuje do Slavie raději Američana a Kanaďana třetí až čtvrté kategorie. Myslím, že u tohoto způsobu myšlení začíná a končí zkáza našeho hokeje. Od reprezentačního trenéra bych čekal jiný přístup.

0 0
možnosti
MB

Milan Brlík

25. 2. 2010 19:17
Re: Čajánek

S Čajánkem fakt ujel ... ale jinak docela souhlas

0 0
možnosti
PF

el_moscardon

25. 2. 2010 18:28
Tendenční článek

Ano... Růža je ješitec, má k hokeji až autokratický přístup. Dokonce by mi určitě nevadilo, kdyby měl být nahrazen někým, kdo tomu dokáže dávat víc. Už z principu se mi nelíbí, že sedí na dvou židlích. Sám jsem přestal chodit na Slavii, protože se mi nelíbí, jakým způsobem Slavia pod jeho vedením hraje - nevyrovnaně, místy zbaběle, během zápasu je schopná naprosto vypadnout na několik minut z tempa a třeba i ztratit výrazné vedení (téměř paralela s Lotyšema na OH). Ano... článek je nazván demýtizace, v tom případě i chápu čistě jednostranný a tendenční článek. Nicméně je plný naprosto subjektivních názorů a osobních antipatií. S tímto pocitem se články psát nemají. Doporučuji počkat příště pár dnů, než hlava vychladne, protože psát články způsobem "všechno dobré by dokázal kdokoliv, kdežto všechno špatné je jenom jeho chyba" obstojí ledatak u populistického řečníka na politckém kolbišti. PS: Nenominovat Romana Červenku v prosinci, v době jeho suverénního kralování ELH? Ale jděte :-)

0 0
možnosti

sirina.jan

25. 2. 2010 18:41
Re: Tendenční článek

Na tom článku není nic tendenčního a jsem si jist, že v extralize by se našlo pár hráčů, kteří by byli na olympiádě platnější než Červenka - ono nestačí být jen první v kanadském bodování, chce to i schopnost hrát obětavě pro tým schytat i rozdat rány, což Červenka prostě není. Z extraligy nemá nikdo na to hrát v 2. lajně na olympiádě, ale má z extraligy šanci se prosadit hráč do 4. lajny, ale to musí být typologicky úplně jiný hráč než Červenka - hráč typu Varadi, Kumstáta apod.

0 0
možnosti
JH

bermon

25. 2. 2010 17:27
Zachránce našeho hokeje

Před pár lety jsem četl nebo slyšel v rádiu (již si přesně nevzpomínám) rozhovor s naším jedním dost úspěšným hokejovým trenérem (v současné době trénuje v zahraničí),který přesně popsal plány V.Růžičky.Tenkrát řekl, že se V.Růžička celkem dobrovolně vzdá svého působení (prvního) u hokejové reprezentace a přenechá ji

A.Hadamczikovi což se také stalo. Předpokládal totiž, že Hadamczik u reprezentace

vyhoří a on se po silném volání hokejové veřejnosti vrátí jako velký zachránce českého hokeje.Tenkrát se mi tomu nechtělo věřit ,ale ono to vyšlo úplně přesně.

Až na to, že Hadamczik nevyhořel a byl úspěšný.Takže asi proto se tenkrát stal Růžička největší Hadamczikův kritik.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2153x
Jsem nezávislý, mám své názory, které nemusí být vždy v souladu s názory většiny lidí. Budu zde psát o mém pohledu na EU, aktuální dění, sport, cestování.

Seznam rubrik