Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pekaaaros

8. 6. 2010 14:21
půl měsíce po MS

Souhlasím s tvým názorem ohledně nominace na ZOH. Hodně jmen mně v sestavě jako fanouškovi, který každé ráno začíná teletextem ČT strana 243, chybělo. Jména jako Prospal, Dvořák, Hamrlík, Hanzal, Vrbata, Olesz, Frolík mně v konečné sestavě chyběli. Protože ti hráči jsou fakt dobří. Ale podobně na rozpacích jsem byl i před ZOH 2006, kdy mně taky přišlo, že je tam moc mladých tváří. Ale i například před ZOH 2002, kdy chyběl Procházka ale nechyběl Patera, chyběl Bonk, Prospal... Takže ja jsem nikdy jako fanda nebyl konečnou nominací potěšen a vlastně už i před tou tiskovkou, kde ruža oznamil konečnou nomicani, jsem byl jasně smířen s tím, že zase budu čumět jak puk, kdo to nakonec pujde. Takže souhlas.

S čím ale jasně nesouhlasím, je fakt, že Lotyši kromě nas nedali nikomu branku. spíš kromě slovaku dali všem.

Růža mě štve, že při sestavě na ZOH moc daval na to, kdo mu jel na MS. co ma řikat takovej kouč kanady? to jako neměl vzít Iginlu? vysměch!

0 0
možnosti
SV

chroustík

4. 3. 2010 16:27
Vážení diskutující,

dovolte, abych připomněl, že pan Šiřina po zahlcování házenkářského serveru CHS začal blogovat i na iDnes. Přitom je to člověk, o kterém mám pochybnosti, zda v životě udělal 1 kotrmelec, či zda se někdy dotknul míče nebo jiného sportovního nářadí. Tak asi 100 x byl na CHS vyzván, aby se svými teoretickými znalostmi začal trénovat házenkářské minižáky v Karviné. Jeho reakcí byla smršť dalších statistik a teoretických dogmat k extralize házenkářů. Obávám se, že svůj teoretický záběr rozšířil do více oblastí, aniž by v některé cokoliv prakticky dokázal. Navíc nevím, zda je vůbec někde zaměstnán a vytváří alespoň nějaké hodnoty.

0 0
možnosti
MM

Minghell

3. 3. 2010 15:36
Nic si z toho nedělejte

pane Šiřino. Z těch negativních reakcí. Považuji Váš článek za objektivní hodnocení situace se špetkou Vašeho subjektivního pohledu. Na všem je něco a ve všem cosi. Když tady člověk předloží svůj názor který se někomu nelíbí je hned ,nesvéprávný,. Však nemusíte Vy ostatní souhlasit se vším co čtete. Je to diskuze a Váš názor je stejně hodnotný jako autorův. Tak vytáhněte objektivní námitky proti konkrétním věcem at to můžeme rozebrat. A ne urážky. Karma ode mne.

0 0
možnosti
MZ

Manek49

3. 3. 2010 15:17
Seš chytrej jak rádio

Divim se že po tobě ještě svaz nešáhnul, s tvojí chytrostí a přehledem by ses hodil nejen na trenéra národního týmu, ale i na předsedu svazu, možná, že bys moh i hrát, protože tvoje hra by určitě nepostrádala to, co tu českou vždy zdobilo - chytrost. A až to všechno dokážeš tak bys moh jit dělat prezidenta ČR[>-]

0 0
možnosti
R

rud111

2. 3. 2010 14:54
A není chyba jinde?

Jen mě tak napadá, že chyba možná bude v tom, že už nemáme tak dobré hráče jako dřív. Děckám už se tolik nechce honit se za pukem a nové talenty se pak hůře nacházejí. A s tím žádný trenér nic neudělá.

0 0
možnosti

mira232

2. 3. 2010 15:16
Re: A není chyba jinde?

to je dost mozna pravda, ale trener udela taky hodne. vzdyt kolikrat uz se stalo, ze hrali nic moc a clovek by od nich nic necekal a najednou se vymenil trener a udelali uspech. me prijde, ze posledni dobou ty hraci jedou na pul plynu a na to by trener mohl mit dost velkej vliv.

0 0
možnosti
RK

semelik

1. 3. 2010 10:02
Věčná škoda, že jste se rozhoupal až včil,

možná kdybyste to vzal před olympiádou, mohli jsme slavit i jednu zlatou víc. Případně jste mohl ve volné chvíli poradit i jiným, určitě by to ocenili.

BTW - náš basket je celkově taky ve srabu, neměl byste nějakou dobrou radu i pro ně? Díky a hezký den! 

0 0
možnosti
RRK

rovnice rotujiciho kanalu

2. 3. 2010 20:15
Re: Věčná škoda, že jste se rozhoupal až včil,

R^

0 0
možnosti
NS

Nick Slaughter

28. 2. 2010 21:26
psychor

ma novej blog ? 8-o

0 0
možnosti
J

Jofre

28. 2. 2010 20:42
Trenér

Pane Šířino, proč netrénujete nějaký sport??? Podle mě jste vynikající trenér ve všech směrech a je škoda takových kvalit nevyužít!!!

0 0
možnosti
JP

johnpeters

28. 2. 2010 18:18
Vždycky,když se nekdo

chova jako polobuh,je neco spatne bud s nim,nebo se systemem,ktery ho vybral.KDOKOLI,kdo kdy delal VRCHOLOVE nejaky sport vi,že je lepe nedelat machra,že jsem tento vymyslel.Pokora zdobi ty skutecne velke.To mi u pana Ružičky jaksi chybi.Ale treba za to mohou prašule...Jinak rozbor situace popsane autorem povazuji za presny.J.P.,trojnasobny mistr CSSR v plavani,klub Bohemians Praha.,na ojne ligovy hrač vodniho pola v Dukle Plzen.P.S.Problem hokeje u nas je ten,že ho mohou delat ti bohati,a ne ti talentovani!Howgh.

0 0
možnosti

sirina.jan

1. 3. 2010 15:50
Re: Vždycky,když se nekdo

On hlavní problém už delší dobu ve fotbale a v posledních pár letech i v hokeji, je ten, že pro post trenéra reprezentace není až tak důležitá kvalita toho trenéra, ale jeho vztahy a vazby na představitele svazu. A poloboha dělá z Růžičky i vedení svazu, které mu dalo vedení reprezentace v okamžiku, kdy si sám diktoval, že repre vezme, jen pokud se bude moci věnovat dále své práci ve Slávii - tímto získal výsady, o jakých si ostatní mohou nechat jen zdát a jen to podpořilo jeho pocit toho, že je nejlepší a ostatní na něj nemají. Trénovat reprezentaci v jakémkoli sportu má být pro daného trenéra největší možná čest a ne aby si diktoval svazu podmínky, za jakých teda tu repre milostivě vezme.

0 0
možnosti
J

Jofre

28. 2. 2010 11:18
Blázen

Lidi, autor tohoto článku je nemocnej, uvědomte si to!!! Nepsal bych to kdybych neměl zkušenost s jeho příspěvky!!!

0 0
možnosti
JV

Jan Vrana

1. 3. 2010 8:45
Ano, je to blázen

Precetl jsem si par dalsich prispevku a mohu potvrdit. Podle karmy je videt, ze neni ve svem udelu osamocen.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2153x
Jsem nezávislý, mám své názory, které nemusí být vždy v souladu s názory většiny lidí. Budu zde psát o mém pohledu na EU, aktuální dění, sport, cestování.

Seznam rubrik